Als bedrijf zijnde is het soms lastig om alle ICT bij te houden. Je snapt er soms niks van, of je hebt er bijna geen tijd voor om voor nieuwe wifi te zorgen doordat je te veel andere taken hebt liggen. De experts van NL-XS helpen jou met elk probleem.

Onderhoud

Je wilt je als bedrijf natuurlijk focussen op de manier waarop je geld verdiend. Je website onderhouden is een taak te veel voor je. Net zoals het resetten van servers omdat deze voor de zoveelste keer deze maand uit gevallen zijn. Het onderhouden van jouw site is namelijk enorm belangrijk. Zo blijft je website up-to-date met de laatste trends voor een site en krijg je meer bezoekers.

 

Servers zijn ook belangrijk voor jouw werknemers. Als bepaalde servers niet werken kunnen afdelingen van jouw bedrijf niet werken. De content schrijvers kunnen niet in de cloud waardoor ze niet weten wat er die dag(en) geplaatst moet worden.

De telefoon servers zijn ook iets wat echt goed onderhouden moet worden. Anders heb je geen contact met klanten en loop je weer geld mis.

Communicatie

Verloopt de communicatie met je werknemers of huidige en potentiële klanten niet vlot? Denk dan eens aan narrowcasting. Als er veranderingen zijn binnen het bedrijf kun je dit communiceren via de mail. Maar uit onderzoek is gebleken dat niet iedereen dit leest. Daarom zou je schermen op kunnen hangen op plekken waar niemand iets te doen heeft. Denk daarbij aan: in de kantine, in de lift of bij de ingang van het pand. Dit is niet alleen handig voor interne communicatie, maar ook handig voor externe. Het is ook effectief voor potentiële klanten als je deze ophangt in openbare ruimtes, winkels en horecagelegenheden. 

 

Door een betere communicatie binnen en buiten je bedrijf verloopt elk proces sneller en beter, waardoor je meer kan verdienen en je bedrijf uit kunt breiden. Ook ben je beter bereikbaar voor potentiële klanten doordat je op meerdere plekken je services aanbiedt.