Bent u op zoek naar een goede oplossing zodat u de rittenregistratie overzichtelijk bij kunt houden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Fleetassist is namelijk de oplossing. Maar weet u ook welke oplossingen er allemaal zijn? Wij leggen het u graag uit en dan kiest u vast en zeker ook voor dit systeem!

Oplossingen van Fleetassist op een rijtje

De oplossingen van Fleetassist zijn geweldig, daarom laten wij u hier graag kennis mee maken!

  • Ritregistratie, hiervoor is Fleetassist de ideale oplossing. Het is namelijk voordelig en eenvoudig om alles bij te houden met deze software. Vanaf nu heeft u altijd een sluitende ritregistratie.
  • U heeft de mogelijkheid om alles live te volgen, u krijgt heel snel en eenvoudig 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzicht in uw eigen wagenpark en waar het zich bevindt. Hierdoor kunt u tijd en geld besparen op uw eigen planning! Dat wilt u toch ook?
  • Fleetmanagement, u kunt continu de status van uw wagenpark monitoren op het gebied van km standen, onderhoud, verzekeringen en nog veel meer aspecten. Alles bij de hand vanaf een platform.
  • De urenregistratie kunt u nu ook goed bijhouden. U krijgt namelijk snel en eenvoudig inzicht in de gewerkte uren. Geen onduidelijkheden meer over de gewerkte en gefactureerde uren.
  • Beveiliging, de auto is zowel online als offline optimaal beveiligd. U kunt op afstand uw voertuig ook blokkeren.
  • U kunt inzicht krijgen in het rijgedrag van uw wagenpark en daardoor kunt u besparen op onderhoudskosten en brandstofkosten. Alles is op auto- en chauffeur niveau mogelijk.

Interesse in Fleetassist?

Spreekt Fleetassist u ook aan? U krijgt hierdoor zoveel meer mogelijkheden binnen uw bedrijf en de administratie zal snel heel overzichtelijk zijn. Een goede reden om dus ook over te stappen naar deze software. U gaat er echt geen spijt van krijgen, want er zijn mogelijkheden genoeg. Het is daarom van belang dat u snel de keuze gaat maken voor een pakket en dan ziet u wat u per maand moet betalen en wat u kunt besparen. Vanaf nu is de rittenregistratie voor u gemakkelijk bij te houden en gaat u hier alleen maar de voordelen van inzien.