Bent u op zoek naar een uitgebreid assortiment projectieschermen? Lees hier wat zoal de mogelijkheden zijn. Tegenwoordig gebruiken scholen, kantoren en zelfs gezinnen beamers. Maar om een beamer optimaal te kunnen gebruiken heeft u een goed projectiescherm nodig. Bij ons vindt u projectieschermen tegen een scherpe prijs. Wij hebben elektrische schermen, handbediende schermen en mobiele schermen, die erg handig zijn voor u als het scherm mee moet nemen naar een vergadering of een presentatie.

Mobiele projectieschermen

De projectieschermen zijn erg makkelijk mee te nemen in een handige draagtas. Ook zijn er speciale CINEMA HD schermen. Deze projectieschermen zijn geschikt voor Full HD Home-Cinema. De meeste schermen zijn geschikt voor zowel beeldverhouding 4:3 als 16:9. Naast projectieschermen hebben wij ook frames voor schermen en diverse accesoires zoals stroomkabels, wandknoppen, draagtassen en triggers. Wilt u een scherm op maat laten maken? Dat kan! Neem dan contact met ons op, dan krijgt u een offerte toegestuurd.

Als u bij ons een scherm bestelt dan bent u verzekerd van een snelle levering. Ook kunt u achteraf betalen. En is het scherm toch niet helemaal wat u wilde? Geen probleem, dan kunt u het gewoon retourneren. Wij willen dat klant een fijne ervaring heeft. Daarom zijn wij van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Klik hier om de website te bezoeken